Inspiratie voor je huis

Als je net een nieuw huisje hebt, kunnen de meeste niet wachten tot ze kunnen gaan settelen en aan de slag kunnen met een nieuwe inrichting. Dit kan je uiteraard ook doen als je al een tijd in je huis zit en je toe bent aan een nieuwe inrichting. Maar toch voelt het anders als je gaat verhuizen. Het hele huis heeft nog nooit eerder gevoeld als jouw bezit en daarom is de eerste inrichting ook de leukste inrichting die je kunt uitvoeren. Qua inrichting kan je natuurlijk heel breed denken. Denk aan de plaats van de meubels, maar de meubels moeten zelf ook nog aangeschaft worden. Net zoals de accessoires waar je je huis mee gaat vullen. Maar stap 1 is en blijft de grond en de muren. Voor welke soort vloer kies je? Ga je de muren verven? Ga je ze allemaal verven? Kies je voor behang? Ga zo maar door. Wij geven je graag wat inspiratie tips!

Pvc vloeren

Een pvc vloer is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Het zijn ontzettend sterke vloeren en worden dus ook aangelegd om in ruimtes te leggen die snel vies kunnen worden. In PVC is er tegenwoordig ontzettend veel keus. Er zin verschillende soorten dessins waar je uit kan kiezen. Denk aan hout en steen. Hier zijn ook weer verschillende kleuren en looks leverbaar voor. Dit is ook de reden dat pvc vloeren erg populair zijn geworden voor woonhuizen.

Laminaat

Ook al zijn pvc-vloeren ontzettend populair geworden, laminaat blijft de koploper. Laminaat wordt al ontzettend lang gebruikt om in woonhuizen te leggen en is wereldwijd het meest gebruikte materiaal voor als binnen vloer. Laminaat staat bekend om ontzettend veel voordelen. Een vloer van laminaat gaat ontzettend lang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Dit is voor veel mensen een van de meest grote voordelen. Het slijt langzaam en kan dus erg lang mee. Dit scheelt natuurlijk voor de mensen die geen groot spaarpotje hebben voor het interieur van hun nieuwe huis. Het is niet de bedoeling dat je na een aantal weken weer een nieuwe vloer moet leggen omdat de vloer niet lang meeging. Wat ook erg prettig is, is dat een vloer van laminaat goed schoon blijft. Je hoeft niet elke dag te gaan boenen en dit elke dag te onderhouden. Niemand zit daarop te wachten. Dit kost namelijk veel tijd, veel schoonmaakspullen en daarbij dus ook weer veel extra geld. Nogmaals: daar zit helemaal niemand op te wachten.