Een fles bedrukken als cadeau

Is er binnenkort iemand jarig maar weet je niet goed wat je moet kopen voor die persoon als cadeau? Wat dacht je van een leuke fles bedrukken? Je kunt dan al je creativiteit kwijt en zelf bepalen wat er op de fles komt te staan. Op die manier maak je de fles zo uniek mogelijk. Het maakt overigens niet uit wat er in de fles zit, het kan bijvoorbeeld met een champagne fles, maar het kan ook met een flesje bier of olijfolie zijn. Is iemand bijvoorbeeld gek op koken? Dan is een flesje olijfolie een leuk cadeau. Laat de fles bedrukken met een foto van de persoon en een leuke tekst, en je hebt een uniek flesje olijfolie. Toch liever een champagne met eigen etiket laten bedrukken?

Champagnefles met eigen etiket bedrukken

Een fles champagne cadeau geven is natuurlijk altijd een goed idee. Bijna iedereen houdt namelijk wel van dit drankje, en zeker tijdens een feestje komt een fles champagne altijd van pas. En hoe leuk is het dan als je iemand een champagnefles cadeau kan geven met een eigen etiket? Of wat dacht je van een champagnefles met eigen etiket voor je bedrijf? Bestel hier meerdere flessen van en doe deze in het kerstpakket voor de medewerkers. Zo is een champagnefles met eigen etiket ook te bestellen in de gewenste kleur, en het is echt mogelijk om deze helemaal zelf te ontwerpen. Ben je geïnteresseerd in een fles bedrukken, of het nou een champagnefles met eigen etiket is of een andere fles? Dan is het mogelijk om dit online te ontwerpen en te bestellen.

Online een fles laten bedrukken

Als je een fles naar keuze wil laten bedrukken, dan kan dit vaak online via een bepaalde website. Neem rustig de tijd om de fles zo te ontwerpen hoe jij het wil, en bedenk hoeveel flessen je wil bestellen. Bij sommige bedrijven moet je grote hoeveelheden afnemen, maar bij sommige bedrijven is het ook mogelijk om een kleine bestelling te doen. Vaak kunnen dit soort bedrijven door heel Europa bezorgen, en als je het voor een bepaalde tijd bestelt kan de bestelling de volgende werkdag al binnen zijn. Bekijk hier even de desbetreffende website voor, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Nooit meer lang nadenken over een verjaardagscadeau of een relatiegeschenk, een fles bedrukken met welke inhoud dan ook is altijd een goed idee!