De groeiende populariteit van b2b

Je hoort de term tegenwoordig steeds vaker voorbij komen: b2b. Maar wat betekent dit nu eigenlijk precies? B2b houdt in, bedrijven die aan anderen bedrijven leveren. Dat kan een product zijn, of een dienst. Denk aan groothandels of hostingbedrijven. Je hebt ook bedrijven die aan consumenten leveren, dat heet b2c. Online marketing is in beide gevallen het middel, om de producten aan de man te brengen. Er vinden bij b2b marketing diverse contactmomenten plaats tussen de verkoper en aankoper. Dat maakt b2b marketing tot een persoonlijke manier van handelen, die steeds meer toegepast wordt.

Wil je gebruik maken van Magento b2b?

Een van de vormen van b2b marketing is Magento b2b. Dit houdt in dat je een b2b webshop creëert als bedrijf, waar jouw diensten en producten op aangeboden worden, en waar andere bedrijven online transacties kunnen doen. Snel en doeltreffend dus. Magento 2 is een e-commerce content managementsysteem: dit houdt in dat je hiermee eindeloos kunt variëren met diverse stijlen en templates zodat jouw b2b website er gelikt en aantrekkelijk uit ziet voor de klant. Om verwarring weg te nemen: de voorganger was Magento 1, maar de opvolger heeft veel snellere laadtijden en minder veiligheidslekken, dus is absoluut beter! Specialisten kunnen je helpen met het opzetten van een mooie Magento b2b webshop. Vooral in de logistieke sector is dit handig, transacties met grote orders kunnen via b2b eenvoudig gedaan worden.

Gebruik maken van een progressive web app?

Indien je gebruik wilt maken van een progressive web app is dit ook mogelijk. Een progressive web app kun je gebruiken indien je een Magento b2b webshop hebt. De app heeft vele voordelen. Zo zal jouw website bijvoorbeeld sneller laden. Ook zal je website een hogere ranking in Google krijgen indien deze gekoppeld is aan de progressive web app. En dat zorgt voor meer klanten op je b2b webshop, en meer afname van goederen. Tevens kun je als je de web app installeert, jouw b2b webshop ook laden zonder internet. Vele handige voordelen dus dankzij deze app! Ga vandaag nog aan de slag met Magento b2b, want jij kunt hiermee natuurlijk niet achterblijven. Stoom jouw bedrijf klaar voor de toekomst! Zoek hiervoor even online naar een geschikte specialist die je kan helpen met het opzetten van jouw Magento b2b webshop.