Je baan weer leuk of iets nieuws via een uitzendbureau Den Haag

Het kan iedereen overkomen. Soms ben je gewoon aan het werk bij een baan die je eigenlijk helemaal niet leuk vindt. Soms is dit al vrij snel heel duidelijk. Maar het kan ook gebeuren dat je helemaal niet door hebt dat je niet op je plek zit, totdat het te laat is. Dit laatste is mij wel eens overkomen. Ik zat een beetje in een sleur, en ongemerkt werd ik heel langzaam steeds minder gelukkig. Ik was veel moe, had nergens meer zin in en was het grootste deel van de tijd chagrijnig. Wat er precies mis was had ik niet zo snel door. Totdat een goede vriendin mij vroeg of ik eigenlijk wel voldoening uit mijn werk haalde. Eerst was ik nog wat in ontkenning, maar toen realiseerde ik me opeens dat ik mijn baan helemaal niet meer leuk vond! Omdat ik niet direct wilde opgeven besloot ik eerst te proberen of ik mijn werk leuker kon maken.

 

De volgende tips volgde ik op

Het internet staat vol met tips om je werk leuker te maken. Een tip die mij een tijdje heeft geholpen was om elke dag uitdagende doelen voor jezelf te stellen. Zo ga je weer enthousiast aan de slag om een doel te halen, en voelde ik meer voldoening aan het einde van een werkdag. Ook heb ik meer aandacht besteed aan mijn collega's. Doordat ik de mensen waarmee ik werkte heel leuk vond, ging ik met meer plezier naar mijn werk. Toch bleef ik een beetje onrustig, ik zat gewoon niet op mijn plek. Soms gebeurt dit nou eenmaal, en dan kan je er maar beter snel vandoor gaan. 

 

Op zoek naar een nieuwe baan bij een uitzendbureau Den Haag

Via een uitzendbureau Den Haag ging ik langzaam op zoek naar andere baanmogelijkheden. Via dit uitzendbureau Den Haag kwam ik er achter dat in het veld wat ik leuk vind ontzettend veel kansen zijn. Dit betekende ook dat ik daardoor best wel kritisch mocht zijn op mijn nieuwe baan. Ik had tenslotte een inkomen, dus hoefde niet voor het eerste te settelen. Uiteindelijk kwam ik online de perfecte vacature tegen!

 

Via Binckwerk reageren op de perfecte vacature

Via de website Binckwerk, een uitzendbureau Den Haag, vond ik de perfecte vacature. Hier op reageren via een uitzendbureau gaat anders dan persoonlijk reageren op een vacature. Daarom schakelde ik de hulp van Binckwerk in. Ze waren erg enthousiast over mijn verhaal, en wilden graag helpen met de vacature. Via de medewerkers bij Binckwerk heb ik uiteindelijk mijn favoriete vacature binnen gesleept. Dit betekende dat ik ook niet meer naar mijn baan hoefde waar ik ongelukkig was. Inmiddels werk ik al een tijdje bij mijn nieuwe bedrijf, en ik zit hier helemaal op mijn plek. Beter had het niet kunnen gaan!