De beste manier om makkelijk en flexibel te leasen

Als je voor een korte tijd een voertuig wil gaan leasen is dit de ideale manier. Dit is makkelijk, flexibel en je zit niet vast aan een langdurig leasecontract waar je niet meer vanaf komt, dit is dus de ideale mogelijk voor jou.

Nieuwe auto

Heb je altijd al die nieuwe auto willen rijden die net uit is en genoeg vermogen heeft om vrijwel elke andere auto eruit te rijden, dan is dit interessant voor jou. Een nieuwe auto kost het veel geld om aan te schaffen en dan komen er nog andere kosten bovenop ook. Het kan ook zijn dat je liever elk seizoen een andere auto wil. Denk dan aan een cabrio in de zomer en een SUV in de winter die niet vies is van een beetje sneeuw. Op deze manier is het dus mogelijk om elk seizoen een auto te hebben die perfect past bij de weersomstandigheden op dat moment. Tot slot kan het ook zo zijn dat je elke maand toe bent aan verfrissing in de vorm van een nieuwe auto, voor al deze bovenstaande scenario's is er dé oplossing en dat is shortlease.

Voordelen van shortlease

Aan shortlease zijn veel verschillende voordelen verbonden. Het begint bij het feit dat het voor een korte periode is, hierdoor ben je erg flexibel en kan je dus elke maand die nieuwe auto rijden. Daarnaast kan je er dus ook voor kiezen om elk seizoen de geschikte auto uit te zoeken die bij jou past. Een ander groot voordeel is dat je niet gelijk vast zit aan een langdurig contract van soms wel 2 tot 3 jaar of langer. Vervolgens is het ook nog goedkoper dan telkens een nieuwe auto aan te schaffen die ongeveer met 10% in waarde daalt het moment dat je de dealer uit rijdt. Tot slot is het erg vernieuwend en verfrissend om vaak een nieuwe auto te rijden, dit maakt het tevens ook makkelijker om je te oriënteren in verschillende auto’s als je opzoek bent naar de perfecte auto.

De mogelijkheid

Al deze dingen die hiervoor aan bod zijn gekomen zijn dus allemaal mogelijk, dit kan dus gedaan worden door een shortlease prive contract af te sluiten. Hiermee heb je de mogelijkheid om de auto van je dromen te rijden zonder hoge aanschafkosten of om dus elke maand een vernieuwing door te voeren in je wagenpark. Het is dus een aanrader als je vaak toe bent aan vernieuwing of als je simpelweg nog niet genoeg geld heb om een nieuwe auto aan te kunnen schaffen.