In een NH hotel kom je helemaal tot rust!

Ben je er aan toe om eens lekker op pad te gaan in eigen land? Dan is een verblijf in een NH hotel echt aan te raden. Je vindt een NH hotel in heel veel plaatsen in Nederland en je kunt er zelfs voor kiezen om van het ene naar het andere NH hotel te gaan om Nederland eens goed te ontdekken. Want we gaan graag op vakantie naar het buitenland, maar vergeten helemaal hoe schitterend Nederland nu eigenlijk is. In Nederland is een gevarieerd landschap te vinden. Van de zee in het westen tot de heide in het oosten. Van de Waddeneilanden tot de Mergelgrotten. Er is zoveel te beleven! Door een NH hotel te boeken kun je dat allemaal eens van dichtbij meemaken!

Een NH hotel is er ook voor het gemak

Moet je, bijvoorbeeld, voor zaken naar het buitenland en gaat je vlucht vanaf Schiphol heel vroeg? Boek dan een nacht in Hoofddorp Hotels. Je zit dan alvast goed in de buurt van Schiphol en hebt dan geen last van eventuele treinstakingen of ander oponthoud onderweg. Je kunt een NH hotel ook gebruiken als vergaderplaats. Er zijn ruimtes te huur waar je, al dan niet compleet met koffie, thee en broodjes, fijn kunt vergaderen. Kies een hotel dat centraal gelegen is voor het gemak van alle deelnemers aan jouw vergadering.

Heb je eenmaal het comfort ervaren, dan wil je niet meer anders!

En dan is het goed om te weten dat je de hotels van deze keten ook vindt in Brugge en Antwerpen. Vanuit deze hotels kun je België gaan ervaren. Maak een stadswandeling in Brugge of ga chocolade (of bier, of allebei) proeven in Antwerpen. Er is in deze steden zoveel te beleven, je hebt, eigenlijk, aan een weekendje niet genoeg. In Antwerpen is ook nog eens een schitterende dierentuin die zeker een bezoekje waard is!

Maak er een werkweekend van

Is het nodig om je even af te sluiten van de hectiek thuis omdat je je deadlines moet gaan halen? Dan kun je ook een kamer boeken in één van de NH hotels. Je kunt hier heel fijn werken, de wifi werkt perfect, en je hoeft verder nergens over na te denken. Alles wordt voor je geregeld. Boek een arrangement met alles erop en eraan en je hoeft het hotel niet eens uit om te gaan eten. Tussendoor kun je je even heerlijk ontspannen in de spa en dan kun je weer verder met je werk.